Antonymer.nu logotyp

Antonymer till kostnad

Antonymer till kostnad

Vi kunde hitta totalt fyra antonymer (motsatsord) till kostnad:

Mer information om ordet kostnad

Ordet kostnad består av totalt 7 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet kostnad i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 10 poäng.

Engelsk översättning av kostnad

Den engelska översättningen av ordet kostnad är cost, expense.

Ordet kostnads popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet kostnad sker det i snitt varje månad ungefär 1300 antal sökningar.

Närmeord till kostnad

Ord som innehåller eller liknar kostnad: kostnadsfri

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till kostnad

kostnad antonymer
motsats till kostnad
förklaring kostnad
kostnad tvärtom
kostnad motsatsord
stavning kostnad

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kostnad en antonym till både förtjänst och inkomst, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till kostnad.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)