Antonymer.nu logotyp

Antonymer till acceptera

Antonymer till acceptera

Vi kunde hitta totalt sex antonymer (motsatsord) till acceptera:

Mer information om ordet acceptera

Ordet acceptera består av totalt 9 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet acceptera i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 25 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 26 poäng.

Engelsk översättning av acceptera

Den engelska översättningen av det svenska ordet acceptera är accept.

Ordet accepteras popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet acceptera sker det i snitt varje månad ungefär 2900 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till acceptera

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till acceptera kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till acceptera, eller vad som är motsatsen till själva ordet acceptera. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller acceptera. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till acceptera, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till acceptera, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till acceptera.

Närmeord till acceptera

Ord som innehåller eller liknar acceptera: acceptera en person


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är acceptera en antonym till både avböja och avslå, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till acceptera.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)