Antonymer.nu logotyp

Antonymer till andra

Antonymer till andra

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till andra:

Mer information om ordet andra

Ordet andra består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet andra i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 5 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 5 poäng.

Engelsk översättning av andra

Den engelska översättningen av det svenska ordet andra är present, advance, set forth, put forward.

Ordet andras popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet andra sker det i snitt varje månad ungefär 1000 antal sökningar. Den sökfras som sökmängden matchar mot är ändra

Andra sätt att hitta antonymer till andra

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till andra kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till andra, eller vad som är motsatsen till själva ordet andra. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller andra. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till andra, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till andra, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till andra.

Närmeord till andra

Ord som innehåller eller liknar andra: androgyn, klandra, misandri, motsvara varandra


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är samma en antonym till andra, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)