Antonymer.nu logotyp

Antonymer till avgörande

Antonymer till avgörande

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till avgörande:

Mer information om ordet avgörande

Ordet avgörande består av totalt 9 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet avgörande i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 16 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 15 poäng.

Engelsk översättning av avgörande

Den engelska översättningen av ordet avgörande är conclusion, settlement, decision.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till avgörande

avgörande antonymer
motsats till avgörande
förklaring avgörande
avgörande tvärtom
avgörande motsatsord
stavning avgörande

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är konsultativ en antonym till avgörande, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)