Antonymer.nu logotyp

Antonymer till bli klar

Antonymer till bli klar

Vi kunde hitta totalt tre antonymer (motsatsord) till bli klar:

Mer information om ordet bli klar

Ordet bli klar består av totalt 7 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet bli klar i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 12 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 13 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till bli klar

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till bli klar kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till bli klar, eller vad som är motsatsen till själva ordet bli klar. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller bli klar. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till bli klar, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till bli klar, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till bli klar.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är bli klar en antonym till både fördunkla och förvilla, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till bli klar.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)