Antonymer.nu logotyp

Antonymer till dessbättre

Antonymer till dessbättre

Vi kunde hitta totalt fyra antonymer (motsatsord) till dessbättre:

Mer information om ordet dessbättre

Ordet dessbättre består av totalt 10 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet dessbättre i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 16 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 15 poäng.

Engelsk översättning av dessbättre

Den engelska översättningen av det svenska ordet dessbättre är fortunately.

Andra sätt att hitta antonymer till dessbättre

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till dessbättre kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till dessbättre, eller vad som är motsatsen till själva ordet dessbättre. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller dessbättre. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till dessbättre, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till dessbättre, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till dessbättre.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är dessbättre en antonym till både beklagligt nog och dessvärre, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till dessbättre.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)