Antonymer.nu logotyp

Antonymer till inte klar eller synlig

Antonymer till inte klar eller synlig

Vi kunde hitta totalt nio antonymer (motsatsord) till inte klar eller synlig:

Mer information om ordet inte klar eller synlig

Ordet inte klar eller synlig består av totalt 19 bokstäver, varav 12 bokstäver är konsonanter och 7 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet inte klar eller synlig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 29 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 32 poäng.

Andra sätt att hitta antonymer till inte klar eller synlig

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till inte klar eller synlig kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till inte klar eller synlig, eller vad som är motsatsen till själva ordet inte klar eller synlig. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller inte klar eller synlig. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till inte klar eller synlig, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till inte klar eller synlig, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till inte klar eller synlig.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är inte klar eller synlig en antonym till både avgjord och bestämd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till inte klar eller synlig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)