Antonymer.nu logotyp

Antonymer till jeanstyp

Antonymer till jeanstyp

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till jeanstyp:

Mer information om ordet jeanstyp

Ordet jeanstyp består av totalt 8 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet jeanstyp i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 24 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 23 poäng.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till jeanstyp

jeanstyp antonymer
motsats till jeanstyp
förklaring jeanstyp
jeanstyp tvärtom
jeanstyp motsatsord
stavning jeanstyp

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kostymnisse en antonym till jeanstyp, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)