Antonymer.nu logotyp

Antonymer till kostymnisse

Antonymer till kostymnisse

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till kostymnisse:

Mer information om ordet kostymnisse

Ordet kostymnisse består av totalt 11 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet kostymnisse i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 23 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 22 poäng.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till kostymnisse

kostymnisse antonymer
motsats till kostymnisse
förklaring kostymnisse
kostymnisse tvärtom
kostymnisse motsatsord
stavning kostymnisse

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kostymnisse en antonym till både jeanstyp och slashas, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till kostymnisse.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)