Antonymer.nu logotyp

Antonymer till nationell

Antonymer till nationell

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till nationell:

Mer information om ordet nationell

Ordet nationell består av totalt 9 bokstäver, varav 5 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet nationell i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 10 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 12 poäng.

Engelsk översättning av nationell

Den engelska översättningen av ordet nationell är national.

Ordet nationells popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet nationell sker det i snitt varje månad ungefär 880 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till nationell

nationell antonymer
motsats till nationell
förklaring nationell
nationell tvärtom
nationell motsatsord
stavning nationell

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kosmopolitisk en antonym till nationell, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)