Antonymer.nu logotyp

Antonymer till sammanfalla

Antonymer till sammanfalla

Vi kunde hitta totalt två antonymer (motsatsord) till sammanfalla:

Mer information om ordet sammanfalla

Ordet sammanfalla består av totalt 11 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet sammanfalla i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 19 poäng.

Engelsk översättning av sammanfalla

Den engelska översättningen av det svenska ordet sammanfalla är coincide.

Andra sätt att hitta antonymer till sammanfalla

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till sammanfalla kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till sammanfalla, eller vad som är motsatsen till själva ordet sammanfalla. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller sammanfalla. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till sammanfalla, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till sammanfalla, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till sammanfalla.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är sammanfalla en antonym till både inte stämma överens och vara olika, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till sammanfalla.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)