Antonymer.nu logotyp

Antonymer till vital

Antonymer till vital

Vi kunde hitta totalt fem antonymer (motsatsord) till vital:

Mer information om ordet vital

Ordet vital består av totalt 5 bokstäver, varav 3 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet vital i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 8 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 8 poäng.

Engelsk översättning av vital

Den engelska översättningen av det svenska ordet vital är vital.

Andra sätt att hitta antonymer till vital

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till vital kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till vital, eller vad som är motsatsen till själva ordet vital. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller vital. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till vital, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till vital, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till vital.

Närmeord till vital

Ord som innehåller eller liknar vital: intravital


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är vital en antonym till både långtråkig och perifer, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till vital.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)