Antonymer.nu logotyp

Antonymer till dagens rätt

Antonymer till dagens rätt

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till dagens rätt:

Mer information om ordet dagens rätt

Ordet dagens rätt består av totalt 10 bokstäver, varav 7 bokstäver är konsonanter och 3 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet dagens rätt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 14 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 14 poäng.

Ordet dagens rätts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet dagens rätt sker det i snitt varje månad ungefär 480 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till dagens rätt

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till dagens rätt kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till dagens rätt, eller vad som är motsatsen till själva ordet dagens rätt. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller dagens rätt. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till dagens rätt, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till dagens rätt, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till dagens rätt.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är à la carte en antonym till dagens rätt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)