Antonymer.nu logotyp

Antonymer till debitera

Antonymer till debitera

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till debitera:

Mer information om ordet debitera

Ordet debitera består av totalt 8 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet debitera i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 11 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 10 poäng.

Engelsk översättning av debitera

Den engelska översättningen av det svenska ordet debitera är debit.

Ordet debiteras popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet debitera sker det i snitt varje månad ungefär 1600 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till debitera

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till debitera kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till debitera, eller vad som är motsatsen till själva ordet debitera. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller debitera. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till debitera, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till debitera, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till debitera.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kreditera en antonym till debitera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymer.nu kan ni hitta synonymer till debitera.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)