Antonymer.nu logotyp

Antonymer till intäkt

Antonymer till intäkt

Vi kunde hitta totalt en antonym (motsatsord) till intäkt:

Mer information om ordet intäkt

Ordet intäkt består av totalt 6 bokstäver, varav 4 bokstäver är konsonanter och 2 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet intäkt i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 11 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 11 poäng.

Engelsk översättning av intäkt

Den engelska översättningen av ordet intäkt är intact.

Ordet intäkts popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet intäkt sker det i snitt varje månad ungefär 1900 antal sökningar.

Exempel på sökfraser för att hitta antonymer och motsatsord till intäkt

intäkt antonymer
motsats till intäkt
förklaring intäkt
intäkt tvärtom
intäkt motsatsord
stavning intäkt

Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är kostnad en antonym till intäkt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)