Antonymer.nu logotyp

Antonymer till omedgörlig

Antonymer till omedgörlig

Vi kunde hitta totalt sex antonymer (motsatsord) till omedgörlig:

Mer information om ordet omedgörlig

Ordet omedgörlig består av totalt 10 bokstäver, varav 6 bokstäver är konsonanter och 4 bokstäver är vokaler. Om man skulle spela ut ordet omedgörlig i något av de många populära ordspel som finns, så skulle man enligt metoden för att räkna grundpoäng i Alfapet få 18 poäng medan man i WordFeud skulle få hela 19 poäng.

Engelsk översättning av omedgörlig

Den engelska översättningen av det svenska ordet omedgörlig är unreasonable.

Ordet omedgörligs popularitet på internet

För att avgöra hur populärt ett ord är på internet brukar man räkna hur många gånger någon söker på ordet i någon av de vanligaste sökmotorerna, såsom t.ex. Google, DuckDuckGo, Bing eller liknande. För just ordet omedgörlig sker det i snitt varje månad ungefär 140 antal sökningar.

Andra sätt att hitta antonymer till omedgörlig

För att kanske hitta andra ord som kan passa för att hitta antonymer till omedgörlig kan man göra sökningar på internet efter andra fraser. Som exempel kan man söka efter motsatsord till omedgörlig, eller vad som är motsatsen till själva ordet omedgörlig. Likaså kan man ställa frågor kring vad som är tvärtom, när det gäller omedgörlig. Ett annat sätt att angripa problemet kan vara att leta efter synonymer till omedgörlig, för att sedan söka efter antonymer och motsatsord till respektive synonymord. Det kan även vara en bra idé att söka efter förklaringa roch definitioner till omedgörlig, det kan också hjälpa till i jakten efter vad som är motsatsen till omedgörlig.


Vad är antonymer och synonymer?

En antonym till ett ord är helt enkelt ett ord som är helt motsatt ursprungsordet. Som exempel är omedgörlig en antonym till både anpassbar och flexibel, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Motsatsen till antonymer är synonymer, vilka istället för att vara motsatsord specificeras som ord som skulle kunna ersätta ursprungsordet. På vår systersajt Synonymerna.se kan ni hitta synonymer till omedgörlig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Antonymer.nu hoppas att du som besökare tycker om sajten och får nytta av den. Både databasen med antonymer och själva sajten i sig är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan.

/Stefan (ansvarig för Antonymer.nu)